Ajuda'ns

Els voluntaris són la nostra font de recursos més preuada, ja que de manera desinteressada col·laboren en el dia a dia de la protectora dedicant una part del seu temps. Fes-te voluntari!

Què pots fer per ajudar-nos?

  • Participar en les tasques de neteja de la protectora. Estem amb els animals, canviem l’aigua i els posem menjar, juguem una estona amb ells i netegem els excrements que hagin pogut deixar.

  • Passejar els animals pels voltants de la protectora. Els animals necessiten sortir fora de la protectora i aprendre a anar en corretja, sortir de l’entorn conegut i agafar confiança. Trobaràs un espai natural per poder passejar amb tranquil·litat i gaudir dels animals...

  • Participar en les tasques de manteniment de la protectora: arreglar reixes i portes, posar toldos a l’estiu, afegir sorra nova en els patis dels animals....aquestes tasques es sol fer en jornades d’un matí, dos o tres cops a l’any, quan és necessari.

  • Fer-te casa d’acollida, durant uns dies i/o setmanes tindràs d’acollida a casa teva un dels nostres peluts, bebè o adult, a qui hauràs de cuidar com si fos teu. Totes les despeses relacionades amb l’acolliment de l’animal van a càrrec d’Engrecats.

  • Fer-te soci de la protectora, per 35€ a l’any formaràs part dels nostres estimats socis.

  • Fer-te padrí/na d’un animal, a partir de 10€ al mes...al teu fillol/a no li faltarà de res mentrestant estigui amb nosaltres.
  • Col·laborar en fires i esdeveniments

  • Fer Donacions (Teaming 1€/mes, Transferències puntuals, Bizums, Llistes de desitjos d'Amazon, etc)

Agraïm la teva inestimable ajuda i suport als animals. Esperem que l’experiència amb nosaltres i els nostres animals sigui agradable i enriquidora per a tu, per als nostres animals segur que ho serà. GRÀCIES.

Normes i Consells per Voluntaris

Per ser voluntari només has de venir a la protectora i tindre moltes ganes d’ajudar els nostres peluts. Tot i així, és indispensable que coneguis quines normes bàsiques hi ha a la protectora per al seu bon funcionament així com a adaptar-te als horaris i convivència amb la resta de voluntaris.

Hi haurà una limitació de persones dins de les instal·lacions, per a un bon funcionament. ENGRESCATS es reserva el dret d’admissió.

Demanem als voluntaris responsabilitat respecte a les hores i dies escollits per a fer el voluntariat.

El voluntari ha de tenir cura del centre i responsabilitzar-se de deixar la seva tasca acabada i les eines ordenades.

Respecteu els consells del personal de la protectora sempre, coneixen els animals i tenen molts anys d’experiència amb animals de protectora.

No deixeu sortir cap animal i ni tampoc podeu obrir cap tancat.

No donareu de menjar als animals sense autorització.

ENGRESCATS no es fa responsable dels danys produïts per cap animal del nostre refugi. Els animals, de vegades, són imprevisibles, per  això preguem se segueixin les normes que exigim als voluntaris per evitar incidents.

Descarregat i ompli la nostra fitxa de voluntari, t’esperem.

 
¡Comparte!