Qui som i què fem

Ens vam constituir legalment com a associació el Maig del 2013.

Història

Una de nosaltres, cap al 2012 va prendre la iniciativa de muntar un grup de Facebook per reunir a tota la gent del territori que estes engrescats en poder tirar endavant un projecte com és muntar una associació protectora d’animals. El grup de Facebook es va anomenar “Engrescats en la creació d’una protectora a Amposta”. Aproximadament un any més tard, a principis del 2013 vam començar a reunir-nos els que realment sí que estàvem interessats a anar avant amb aquesta iniciativa, després de diverses reunions, al Maig va ser quan ens vam constituir legalment com a associació, i no es podia dir d’altra manera que: ASSOCIACIÓ ENGRESCATS DE LES TERRES DE L’EBRE.

A partir d’aquell dia, no som simplement una associació, som un grup de persones que hem format una petita família, totes lluitem pel mateix, totes tenim els mateixos objectius i sempre hem tingut molt clar quines són les nostres prioritats, crec que aquest és el nostre principal secret de funcionament.

Des del 2013 fins al Desembre del 2015, hem estat albergant els nostres animals en un terreny cedit per un particular als afores d’Amposta, li estarem eternament agraïdes, sense ajudes com aquesta segurament no hauríem arribat fins on hem arribat.

A partir del Gener del 2016 passem a gestionar el terreny que l’ajuntament d’Amposta tenia assignat per a la gossera municipal, essent així actualment, l’Associació Engrescats de les Terres de l’Ebre som la Protectora Municipal.

Filosofia

La nostra filosofia és molt clara, dignificar la vida de l’animal per damunt de totes les coses. I assumint les conseqüències que aquest repte significa. Lluitem fins al final, no ens rendim. Quan al veterinari se’ns dóna la mínima esperança, l’esgotem.

Tasques principals

El nostre objectiu principal és acollir i custodiar tots els gossos extraviats, abandonats o sense propietari identificat i la seva posterior gestió (recuperació per part del propietari, promoció, adopció), prioritzant les condicions de protecció, dignitat i benestar dels animals acollits amb criteris de qualitat i eficàcia.

Millorar la qualitat de vida dels animals fent complir la Llei de protecció d'animals, Decret Legislatiu 2/2008, de 15 d'abril.

Junta directiva

Associació de persones i voluntaris que vetllen per la dignificació de la vida dels animals recollits del carrer, amb capacitat jurídica i plena capacitat d’obrar i sense cap ànim de lucre.

Aquesta Associació consta amb una junta de 7 membres, per a més informació podeu contactar directament en nosaltres.

Podeu fer la vostra aportació al número de compte de La Caixa

2100-1439-58-0200108260 o també
IBAN: ES87 2100 1439 5802 0010 8260
o l’enllaç per fer-te teaming:
http://www.teaming.net/associaciod-engrescatsdelest-ebre/invite

¡Comparte!