Benvinguts a la web de la protectora Engrescats

L’any 2016 vam entrar a gestionar el que era la protectora municipal d’Amposta, amb molta il·lusió i ganes de millorar les instal·lacions.

Es tracta d’un espai molt natural als afores de la nostra població però accessible a la vegada. Quan vam arribar només hi havia tres patis amb tancats individuals molt petits i molta, però molta brutícia.

Durant aquests darrers anys, nosaltres hem fet sis patis bastant grans, de cabuda fins a 5 o 6 gossos de mitjana, amb una casa de fusta per tal que puguin tenir la màxima llibertat possible i comoditats en el temps que estiguin aquí. També tenim 4 tancats individuals per posar els gossos quan arriben a la protectora i 6 tancats per tenir dos o tres animals. A més, cada espai disposa de doble porta, per tal d’evitar que pugui sortir un gos quan entrem o sortim dels tancats.

La nostra intenció és fer espais amplis per a tots i ens agradaria tenir un pati comú com a espai de joc, on puguessin sortir a correr sense interrompre l'activitat diària de la protectora, que puguin estar més estona mentre els voluntaris netegen i preparen l'espai i que les visites puguin enamorar-se dels animals sense tenir contacte directe en ells.

Aquest any 2022 hem acabat la sala de cures, un espai interior en armaris, calaixos, calefacció i zona de rentatge. En aquest moment, dins la sala de cures tenim els gatets més petits i els que estan en vigilancia per malaltia o que han sigut operats per tal que descansin i es puguen recuperar millor. També hem habilitat un espai a l'exterior per als gats adults i sans, amb zona de jocs, terra natural i envoltat de tela metàl·lica per impedir que puguin escapar-se.  

En definitiva, tenim molts projectes que potser no s’aprecien a les fotografies, però els tenim en marxa i a poc a poc li anem donant forma. Estem a l'espera de punts de llum i d'aigua nous que facilitaran les tasques de neteja del dia a dia. 

Gràcies a l’ajuda del nostre ajuntament, de la fundació Holandesa Stichting Hondenzorg en Welzijn que col·labora amb nosaltres, i als nostres socis, padrins, teamings, voluntaris i cases d'acollida. Entre totes i tots farem un espai on el temps que hi estiguin, siguin feliços.

¡Comparte!