EL CENTRE

L’any 2016 vam entrar a gestionar el que era la protectora municipal d’Amposta.

Ho vam agafar amb molta il·lusió i ganes de millorar les instal·lacions i a poc a poc ho estem fent.

Es tracta d’un espai molt natural als afores de la nostra població però accessible a la vegada.

Quan vam arribar només hi havia tres patis amb tancats individuals molt petits i molta, però molta brutícia.

Nosaltres fins ara hem fet cinc patis grans, amb una casa de fusta, per tal que puguin tenir la màxima llibertat possible i comoditats en el temps que estiguin aquí. Una doble porta a l’entrada de la protectora, per tal d’evitar que quan algú entra, es pugui escapar un gos. Hem pintat alguns tancats i estem començant a fer el sisè pati.

La nostra intenció és donar-li vida, fer espais amplis per a tots, un pati comú com a espai de joc, una sala de cures on poder deixar als gossos que han sigut operats per tal que descansin i es puguin recuperar millor. Una zona de rentatge, tant per poder rentar als gossos com les mantes d’ells…

En definitiva, tenim molts projectes que potser no s’aprecien a les fotografies, però els tenim en marxa i a poc a poc li anem donant forma. Fins ara la manca de llum i tenir les fosses sèptiques a vistes ens ha impedit avançar com voldríem. Avui dia aquests dos projectes estan quasi arreglats i aviat ho tindrem solucionat.

Gràcies a l’ajuda del nostre ajuntament, de la fundació Holandesa Stichting Hondenzorg en Welzijn que col·labora amb nosaltres, i als nostres socis i teamings, farem un espai on el temps que hi estiguin, siguin feliços.