El dia 01 de gener d’aquest 2023 ha fet 7 anys que ens van lliurar les claus de la protectora municipal d’Amposta!!!! Les esperàvem en tantes ganes, tres anys lluitant per aconseguir-les, era el nostre més gran desig. Portem 10 anys com a Associació, 10 anys gestionant adopcions i fent rescats però 7 anys al capdavant d’aquesta protectora.

No us imagineu lo dur que és, lo difícil que resulta el no estar mai a l’altura, el nedar sempre a contracorrent, el no fer les coses be a gust de tothom. Però aquí ens teniu, aquí seguim, perquè tenim il·lusió i ganes i perquè tenim encara moltes vides per salvar, moltes coses per arreglar i moltes batalles que lluitar.

Estem orgulloses de la feina feta, i mirem en ganes el que queda per fer. Tot i que estem en un punt on les instal·lacions s’han quedat obsoletes, sense punts de llum, distribuïm l’aigua en poalets, les tanques trencades i arreglades en pedaços, portes que s’aguanten en pinces i cordes, no tenim wc....així que tenim un desig ben gran per aquest 2023: el projecte d’arreglar tota la instal·lació de la protectora i fer una gatera com cal!!!! Així que demanem i esperem Ajuntament d'Amposta en moltes ganes començar i poder estar tots més còmodes, però sobretot els gossos i gats engrescats!.

Gràcies a totes i tots els que ens heu seguit, recolzat i acompanyat fins ara, i que ens heu vist créixer! Gràcies als i les que ens coneixeu de fa poc i a les que ho fareu properament! I també gràcies a les que no us agradem i ens dieu tot allò que hem de millorar, sense vosaltres no avançaríem. Entre totes i tots creixem i millorem amb l’únic objectiu: RESCATAR, CUIDAR I BUSCAR SEGONES OPORTUNITATS PER ALS ANIMALS DOMÈSTICS ABANDONATS.