Ahir 26 d'octubre vam tenir una nova visita dels alumnes de l'Institut Ramon Berenguer IV a la protectora!!!!!!

Des de l’any 2020, l’Associació d’Engrescats de les Terres de l’Ebre te un acord de col·laboració amb l’Institut Ramon Berenguer IV d’Amposta, per tal de facilitar l’apartat pràctic d’algunes assignatures que s’imparteixen al centre, com per exemple la de matemàtiques, i  també per tal de contribuir a la tasca de conscienciació de l’alumnat en matèria animal.

Així, dins del seu programa d’educació, tracten temes relacionats en la protectora com ara estadístiques amb el nombre adopcions, abandonaments, esterilitzacions, donar d’alta al registre d’Animals de Companyia i Cens municipal etc. En l’àrea de geografia, els alumnes han de situar en el mapa els Països Baixos i definir quina és la ruta que fan els animals per ser adoptats a Holanda o per exemple, en l’àrea de plàstica, construeixen nous refugis per als gats que tenim a les nostres gateres...  Cada trimestre l’Associació fa una xerrada presencial a les classes per explicar el dia a dia de la protectora, normativa, bones pràctiques de cures i atenció als animals, accions de voluntariat existents i també quines col·laboracions econòmiques existeixen. En total, es fan 4 xerrades a l’any a l’institut i una vegada al mes de forma pràctica presencialment a la Protectora.

I ahir els va tocar als alumnes de 3er de la ESO, que van col·laborar en les tasques típiques de voluntariat: estar amb els animals, jugar amb ells i fer-los carícies, treure’ls a passejar del seu tancat.... El millor regal que poden fer als nostres animals!! Gràcies!.